Teamwork Icon

Zašto odabrati nas?

Još 1990. godine osnovali smo prvu rafting kompaniju u Crnoj Gori u želji da većem broju ljudi prilagodimo prirodne ljepote ovog kraja i omogućimo im da dožive divljinu Tare na siguran i nezaboravan način. Naš kamp se nalazi na sastavu dvije biserne rijeke, Tare i Pive, i nastanku treće, Drine. Boravak kod nas pružiće vam mir i avanturu u istom danu!

Ponosni smo dobitnici Wild Beauty Award nagrade za izuzetan doprinos razvoju turističke ponude, a od vodećeg svjetskog časopisa za putovanja „Lonely Planet“ prepoznati kao idelno mjesto za ovakvu vrstu avanture. Već skoro 30 godina radeći svoj posao na pravi način- nudimo vam odmor koji će vas podstaći na neke nove avanture.

Gallery Tara Tour
Gallery Tara Tour
Gallery Tara Tour
Gallery Tara Tour
Mission Icon

Naša Misija

Vaš dolazak u kamp nije samo poriv za naletima adrenalina već za jedinstvenim doživljajem prirode i druženja sa nama i našim gostima. Na kraju dana kada svodite utiske, važno je da nađete svu draž u prekidanju veza sa urbanim životom i uspostavite odnos sa prirodnim okruženjem i živite u trenutku koji ste izdvojili za sebe. 

U svijetu nas prepoznaju kao tačku u kojoj se spajaju želja za kvalitetno provedenim vremenom i čudesni ambijent koji je nemoguće izgraditi već koji je kao takav stvorila priroda da bismo uživali. Mi ćemo vam vratiti vrijeme koji vam oduzima naporan posao ili svakodnevni stres i prepustićemo vas divljoj ljepoti koja će rasteretiti vaše brige. 

60€/Osoba
Adventure Hunt Tour Tara Tour

Adventure Hunt Tour

1 Aktivnosti / 2 Obroka / 0 Noćenja

Jednodnevna rafting avantura predstavlja izuzetan doživljaj za sve ljubitelje rijeke Tare i njenih brzaka i odličan bijeg od svakodnevnice koji će osvježiti vaše ljeto.

Još
80€/Osoba
Rest & Paddle Tour Tara Tour

Rest & Paddle Tour

1 Aktivnosti / 3 Obroka / 1 Noćenja

Boravak u kampu uz noćenje u prirodnom ambijentu učiniće da osvježite svoju energiju i budete spremni za rafting avanturu koja vas čeka!

Još
100€/Osoba
Globetrotter's Weekend Getaway Tara Tour

Globetrotter's Weekend Getaway

1 Aktivnosti / 5 Obroka / 2 Noćenja

Trodnevni boravak sa raftingom je pripremljen po željama naših gostiju koji žele da odvoje što više vremena i posvete ovom dijelu Crne Gore.

Još
Svi aranžmani
Icon Tara Tour

Organska hrana

Vodeći računa o specifičnostima nacionalne kuhinje, uspjeli smo da naš meni prilagodimo ukusima različitih gostiju uz tradicionalan način pripreme hrane. U našem kampu, učinićemo zadovoljnim sve one koji vole crnogorska jela, ali i gluten free i vegansku ishranu. Hrana koju služimo je organskog porijekla i potiče od lokalnih proizvođača sa kojima imamo dugogodišnju saradnju.

Kulturna Baština

Na samo sat vremena lagane šetnje od našeg kampa nalazi se Soko tvrđava, za koju se pretpostavlja da je sagrađena u X vijeku i kroz vrijeme predstavljala centar glavnog grada nekih vladara. 

Ispod nekadašnjeg grada nalazi se crkva i podgrađe Sokola na samom sastavu Pive i Tare- nazvano Šćepan polje, mjesto koje ćete pamtiti po zajedničkoj avanturi.

Pročitaj još

@tara_tour

Instagram Tara Tour
Instagram Tara Tour
Instagram Tara Tour
Instagram Tara Tour
Instagram Tara Tour
Instagram Tara Tour
Instagram Tara Tour
Instagram Tara Tour
Instagram Tara Tour
Instagram Tara Tour
Instagram Tara Tour
Instagram Tara Tour